Tarieven

Prijs:

Overnachting € 2,- per persoon per nacht.
Als overnachting wordt gehanteerd: Aankomst na 13:00 u, vertrek voor 12:00 uur. 
Daggasten € 2,- per persoon per dag.
Als daggast wordt gehanteerd: Aankomst na zonsopkomst, vertrek voor zonsondergang dezelfde dag.  

 

Reservering:

Bij een reservering voor een kamp geldt dat deze definitief is na ontvangst van de 50% aanbetaling binnen 14 dagen na het maken van de reservering. Daarnaast geldt dat er een tweede aanbetaling van 50% moet worden voldaan 4 weken voor aankomst. In het geval van een reservering binnen 4 weken voor aanvang, verwachten wij de volledige aanbetaling binnen 14 dagen, uiterlijk de dag van aanvang.

 

Betaling:

Na afloop van het kamp krijgt u per mail een rekening van het totaal aantal overnachtingen. Deze wordt aan de hand van de deelnemerslijst ingevuld. Het openstaande bedrag moet binnen 14 dagen worden voldaan.
In het geval van een terugbetaling, wordt het creditbedrag binnen 30 dagen overgemaakt naar het rekeningnummer waarmee de aanbetaling is voldaan.
Het bankrekeningnummer is:
NL04RABO0385962886
T.n.v. Scouting Nederland, Labelterrein Spelderholt
Vermeld bij betaling s.v.p. het reserveringsnummer-groepsnaam, of indien u deze niet heeft de naam van de groep en de datum van de kampweek.

 

Kampvoorbereiding:

Het kampeerterrein is vrij toegankelijk om het te bezichtigen. Wil je met de leiding een weekend komen om het zomerkamp voor te bereiden, dan is één overnachting gratis.
Graag wel even melden wanneer je komt, zodat we het juiste terrein kunnen reserveren.

 

Annuleren:

Bij annuleren van een zomerkamp wordt na 1 maart de aanbetaling niet terugbetaald, tenzij het terrein nog aan een andere groep kan worden verhuurd.
Bij annuleren van een weekendkamp wordt de aanbetaling altijd terugbetaald.