Team Spelderholt

Team Spelderholt bestaat uit vrijwilligers uit heel Nederland, die namens Scouting Nederland het Labelterrein Spelderholt beheren. Zo zorgen we er samen voor dat scoutinggroepen kunnen komen kamperen op ons terrein.
Er kan het hele jaar door gekampeerd worden op Labelterrein Spelderholt.

Tijdens het hemelvaart weekend en de zomerkamp weken zijn onze vrijwiligers op het terrein aanwezig.
Hiervoor wordt een stafterrein opgebouwd met onze herkenbare jurt. Zo zijn ze direct betrokken met de kamperende scoutinggroepen.
Bij aankomst zullen zij de groepen hun terrein aanwijzen en staan klaar voor uitleen van spullen, verkoop van badges en opladen van telefoons. Tijdens de week zal er regelmatig contact zijn en na een korte inspectie wensen ze de scoutinggroepen een goede terugreis.

Het Spelderholtteam komt een aantal keren per jaar bij elkaar:
Hemelvaartweekend (met voorjaarsoverleg), opbouwweekend (eerste weekend zomervakantie), afbreekweekend (laatste weekend zomervakantie) en tijdens het Spuitje (Spelderholt uitje, eind oktober)
En tijdens de zomerkamp weken is er meer onderling contact door overlap van teams in de weekenden.

Elke vrijwilliger bij Labelterrein Spelderholt is landelijke vrijwillig bij team Labelterreinen. Voor deze vrijwilligers wordt ieder jaar op een Labelterrein een uitstapje gehouden waar we buiten ons team ook andere stafleden ontmoeten en ervaringen kunnen delen en tegelijkertijd een gezellige dag hebben op weer een unieke plek in Nederland